fbpx

Mentor & wingwoman

DET JEG KAN OG DET JEG ER

Jeg er personlig Mentor & Wingwoman for kvinder, der ønsker at opnå ro, overskud og handling i deres liv med udgangspunkt i deres egne behov og autentiske jeg.

I mere end 20 år har jeg arbejdet professionelt med udvikling af mennesker individuelt og i teamsammenhæng samt konceptudvikling og meningsledelse i større detailvirksomheder. Her har jeg oplevet succes ved at have tillid til den enkelte og skabe sammenhæng mellem værdier, kompetencer og visioner.

Jeg er mor til tre børn i alle aldre og har gennem livet fået erfaring med ADHD, angst og stress. Min egen sensitivitet har beriget mig med en veludviklet intuition, naturlig spiritualitet og en ekstraordinær evne og forkærlighed for struktur.

Jeg er uddannet Life & Business Coach hos Sofia Manning og udvikler mig løbende indenfor personlig udvikling, guiding og healing.

I mit arbejde som personlig Mentor & Wingwoman, kan jeg dedikere mig fuldt ud. Det er her jeg er i flow og gør den største forskel!

MIT TANKEMYLDER VAR MIT FUNDAMENT

Mit tankemylder har i mange år været en stor del af mit fundament og dermed en stor del af mig.

De mange tanker endte i bekymringer, som endte i uendelige To Do lister og et overforbrug af planlægning og kontrol.

Desværre blev konsekvensen af de mange tanker, at jeg blev handlingslammet og til sidst endte i en stresstilstand.

Forståelsen af at jeg ikke kunne bekymre mig til en løsning blev et vendepunkt for mig og starten på udviklingen af mit eget autentiske fundament.

DET HANDLER IKKE OM MIN PRÆSTATION SOM MOR

Jeg har været mor hele mit voksenliv og er beriget med tre skønne børn i alle aldre. Jeg har været nybagt mor, alenemor og familiemor.

Jeg har altid gerne ville være en GOD mor. Jeg har vurderet mig selv på alle parametre – om jeg var nærværende nok, opdragende nok, omsorgsfuld nok, inspirerende nok og kærlig nok. Jeg ønskede at mine børn skulle opleve, at jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for dem.

Problemet var også, at jeg dømte mig selv for det jeg ikke lykkedes med, og glemte at anerkende det, jeg i virkeligheden gjorde godt.

Først da jeg oplevede mit barn nedsmelte i armene på mig, lærte jeg, at mine børn ikke havde brug for mine hurtige beslutninger og handlekraftige præstationer. Kun ro, overgivelse og ubetinget kærlighed kunne hjælpe her.

FRUSTRERET I DET LIV JEG HAVDE knoklet FOR

I mange år var jeg overbevist om, at jeg skulle YDE for at nyde!

Det fulgte mig i mit arbejde, i mit liv som mor og i nærmest alt, hvad jeg foretog mig.

Jeg var så fokuseret på, alt det jeg skulle klare, at jeg fuldstændig glemte mig selv, og til sidst ikke kunne mærke mine egne behov.

Jeg var total frustreret i det liv, som jeg havde kæmpet og knoklet for at opnå. Men jeg vidste ikke, hvad jeg ønskede anderledes, eller hvad jeg gerne ville forandre.

Det var først, da jeg besluttede at vende min tilgang til livet på hoved og valgte at NYDE, før jeg skulle YDE, at jeg fandt en ny retning og et mod til at træffe afgørende beslutninger for mig selv og mit liv.

Det var her jeg lærte, at frustration er et tegn på at noget godt er på vej, hvis jeg ønsker det.

MIN SUCCES UDSPRINGER AF TILLiD

I min karriere som leder har jeg altid brugt meget energi på at skabe mening for den enkelte. Det har jeg gjort ved at skabe sammenhæng mellem personens særlige evner og ansvarsområde.

Min succes udspringer af tillid til, at opgaver løses absolut bedst af dem, der har kompetencerne fremfor stjerner på skuldrene.

Det betyder også, at jeg bruger tid på at forstå de mennesker, som jeg er omgivet af. At lære dem at kende på godt og ondt er altid dér, hvor guldet ligger og udviklingen sker.

Mange mener, at jeg bruger min tid forkert, og jeg har også følt, at jeg stod alene med mit lederkoncept. Men konceptet holder jeg fast i og fortsætter med at nyde godt af succes’en!