fbpx

inhouse coaching

det stærke samarbejde

Skab øget værdi i din virksomhed gennem ansvarlige medarbejdere og tillidsfulde ledere

Hvis du som leder ønsker at skabe øget værdi i din virksomhed gennem ansvarlige medarbejdere, så lad os indgå et samarbejde, der styrker din eksekvering.

Når vi fokuserer på at øge selvindsigten hos dine medarbejdere, så de selv tager ansvaret for deres trivsel, komme du også dårlige vaner og drænende brok til livs. Jeg ser det nemlig også som min opgave, at få italesat illoyal adfærd og afdække flere vinkler og nuancer i den pågældende situation.

Mange interne udfordringer og konflikter udspringer ofte af manglende evne til at sætte ord på egne behov. Det kan derfor nærmest være en umulig opgave, at løse alene for dig som leder, og det er lige præcis dét, jeg kan hjælpe dig med.

Jeg har selv oplevet værdien og effekten af ansvarlige medarbejder og tillidsfulde ledere, og hvordan denne kombination øger virksomhedens bundlinje og skaber en attraktiv arbejdsplads. Derfor vil sådan en indsats altid være investeringen værd.

den ansvarlige medarbejder

Når den enkelte medarbejder selv tager ansvar for sin egen trivsel, frigøres der store mængder energi og overskud.

Derfor vil effektivitet og nytænkning hos den ansvarlige medarbejder naturligt være større end hos den medarbejder, der bruger sin energi på at placere skylden for manglende trivsel hos dig som leder, HR chef eller direktør.

Den ansvarlige medarbejder ser sit ansættelses-forhold som en frivillig aftale, der er indgået af to parter. Den medarbejder vil ofte have et markant lavere sygefravær og have langt større værdi for virksomheden.

den tillidsfulde leder

Den leder, som har tillid til sine medarbejdere er en leder, der har et stort følgeskab og tiltrækker de dygtigste og mest kompetente medarbejdere.

Tillid styrker åbenhed og er fundamentet for at lede den enkelte og dit team igennem udfordrende tider. Det er samtidig et stærkt udgangspunkt for den svære samtale, og når de vigtige beslutninger skal tages.

Den tillidsfulde leder arbejder åbenlyst med at matche kompetencer og ansvar hos sine medarbejdere, og ved at opgaver løses bedst af dem, der har kompetencen. Dermed skabes tid og rum til udvikling, vækst og fokus på virksomhedens primære formål.

mine metoder

Når der gives mulighed for at styrke overblik, refleksion og selvindsigt hos den enkelte medarbejder eller i teamet, så øges ejerskab, motivation og handlekraft. Derudover skabes der grundlag for, at medarbejderen eller teamet selv løser de udfordringer, som de har i hverdagen.

For at genskabe overblik bruger jeg ofte visuelle modeller. Walk & talk er min foretrukne metode til at skabe en fortrolig relation, der giver plads til at se indad.

Jeg er særlig dygtig til at skabe et fortroligt rum til det usagte, og det vi endnu ikke ved, som ofte er kilden til det manglende ansvar og den middelmådige præstation. Her er coaching min metode til at øge og omsætte selvindsigt til aktive handlinger.

VISUELLE MODELLER

Til at genskabe overblik og forståelse for situationen

WALK & TALK

Til at styrke relationer og fremme reflektion

COACHING

Til af skabe selvindsigt, ejerskab og motivation

 

jeres muligheder

individuelle forløb

Disse forløb er særlig velegnet til ledere, som ønsker at skabe forandring og ny retning samt til forbyggelse af stress hos den medarbejder, der oplever et aktuelt pres.

 

teamforløb

Denne type forløb skaber værdi i grupper, som står over for nye udfordringer eller større forandringer samt i grupper, der oplever ubalance i motivation og er præget af konflikter.

 

kombineret forløb

Den optimale effekt og værdi opnåes ved at kombinere et teamforløb med sideløbende individuelle forløb for medarbejdere og ledere.

Kontakt

Ønsker du eller din virksomhed at vide mere om mulighederne for et samarbejde, så lad os tage en uforpligtende samtale.

Telefon
+45 24 91 26 16

Email
mail@charmainejakobsen.dk